Eigenschappen

Beamer eigenschappen

Helder genoeg voor vrijwel elke ruimte: De lamp met een helderheid van 3.500 ANSI lumen (max.) en de vijf selecteerbare presentatiemodi bieden scherpe, rijke details, zelfs in grote conferentieruimten en verlichte omgevingen.
Doordachte audiofuncties: Twee ingebouwde stereoluidsprekers van 5 watt, een stille ventilator en een 'Closed Captioning'-functie2 zorgen dat uw boodschap alle mensen in uw publiek bereikt.
Afstandsbediening boordevol functies: Met de infraroodafstandsbediening met multimediatoetsen, een ingebouwde laseraanwijzer en een functie voor snel afsluiten hebt u van vrijwel overal in de kamer de volledige controle over uw presentatie.
Levendige, nauwkeurige kleuren: DLP®-technologie (Digital Light Processing) zorgt voor een betrouwbare beeldkwaliteit. BrilliantColorTM -technologie garandeert een consistente kleurhelderheid en -nauwkeurigheid en contrast.
Scherpe focus op details: Leg meer details vast met de standaard XGA-resolutie van 1.024 x 768, digitale zoom en een contrastverhouding van 2.000:1 (standaard) (volledig aan/uit).
Beveiligingskabel: Bescherm uw de beamer met een beveiligingskabel.
Ingebouwde stabiliteit: Twee in hoogte verstelbare wieltjes achteraan zorgen ervoor dat uw projector zelfs op ongelijke oppervlakken stabiel staat.